Bedrijfsprofiel


Bouwen en verbouwen is ons vak.


De oprichter van de BVBA, David Van Quekelberghe is in 2003 begonnen als zelfstandige in bijberoep.

In 2004 werd hij volledig zelfstandig en de volgende logische stap was in 2007 oprichting van BVBA Van Quekelberghe.


Er zijn vier werknemers in dienst, ook wordt er samengewerkt met onderaannemers zodat uw bouwwerken tijdig kunnen worden opgeleverd.

Meer en meer verbouwers wensen de coördinatie van de totaalrenovatie uit handen te geven. Ook dat is mogelijk bij BVBA Van Quekelberghe, door jarenlange ervaring en eigen projecten werd voldoende kennis opgebouwd om u daarin van A tot Z te begeleiden.


In 2016 werd het projectontwikkelingsbedrijf D&D Projectbouw in samenwerking met Dennis Tazelaar opgezet waarin volledige projecten op maat van de klant worden gebouwd en verkocht. Neem zeker ook een kijkje op de website www.ddprojectbouw.be


De samenwerking begint bij een kennismakingsgesprek waarbij alle plannen worden overlopen, en waarbij uw specifieke wensen worden besproken. Want misschien wilt u bepaalde fasen van het bouwproces zelf in handen nemen. Dat is uw goed recht. Alles is bespreekbaar.

Copyright 2019 @ BVBA Van Quekelberghe - Assenedestraat 24 te 9968 BASSEVELDE T.0473/41.08.59 info@bvbavanquekelberghe.be